ik vind marsepein ook niet lekker NEt een leuk baksel gemaakt, biscuit, in drie lagen gesneden, gevuld met aardbeienjam, aardbeiencoulis, veul slagroom en veul verse aardbeiden. Afgewerkt met botercreme (goed opgeklopt, met een botercremezakje van de aveve, en anderhalfuur in de koelkast gezet voor ik smeerde). Helaas is mijn biscuit aan de zijkant wat gebrokkeld dus het was een hele opgave om hem te plamuren. Ben er niet zo goed in, en die botercreme ws alsnog vrij zacht ... Afgewerkt met rolfondant, nu staat die in aluminiumfolie in de koelkast om vanavond op te eten, ben benieuwd hoe hij er tegen dan zal uitzien
Iemand tips om een ronde taart in 10 stukken te krijgen?
Workshop zou ik inderdaad graag eens doen, helaas zijn er in west vlaanderen niet zoveel, en ontbreekt het me momenteel in geld en tijd om er echt te gaan volgen. Dus ik klooi lekker aan
Momenteel heb ik het mooi rustig met de taarten ivm de verbouwing hier. Af en toe een simpele aanvraag wat ik dan nog wel aan durf met mijn kleine Combi oven.
Van deze kreeg ik van mijn collega een tekening doorgestuurd hoe hij ongeveer moest worden
Deze vanmorgen gemaakt.
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 23-02-16 14:02
Leuke valentijnstaart! De zijkant is erg leuk gedaan.
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 23-02-16 14:24
Zou ik eens een mening vraagje mogen stellen aan jullie.. Zaterdag lever ik 200 cupcakes bij een open dag van een transport bedrijf. Nou gaat dat via mijn broer en die heeft gezegd doe maar gewoon naturel en een logo erop. Dus ik dacht; naturel cupcakes, toef witte crème met een blauwe streep erdoor en dan het logo erop (rechthoekig en voornamelijk donkerblauw van kleur). Nu wilde hij de cupcakes blauw van kleur maar ik vind het persoonlijk dan een soort smurfen Kermis worden. Dus nou is het idee om dan misschien een lichtblauwe toef te doen en gewoon naturel cupcakes. Wat denken jullie dat het mooiste geheel geeft? Alvast bedankt!
Ik heb verschillende keren frosting gebruikt.. Ik bestel altijd bij smulprint en die hebben aangegeven dat frosting wel iets lekkerder is van smaak. Bij hun kan je ook dubbeldikke ouwel bestellen, die is wat steviger dus kan blijven staan.
Ik bestel altijd bij Bouwhuis.com. ik heb nog bijna een heel pak Icing sheets liggen. Maar mijn Kids hebben die blijkbaar eens open gemaakt en nu zijn ze allemaal keihard Dus die kunnen niet meer door de printer. De laatste paar keer dus op ouwel geprint en dit dan vastgemaakt op een plak fondant met tylose. De Frozen taart is ook geprint op ouwel. Maar de eerst volgende bestelling ga ik eens Frosting proberen.
ik heb nog niet gewerkt met geprinte afbeeldingen dus daar helaas geen ervaring mee. Zag weer mooie taarten voorbij komen. vind vooral de taart zo half roze en blauw leuk.
heeft een van jullie ervaring met het invriezen van gedecoreerde cake pops. ik ben nu 36 weken zwanger en wil ze al maken. Twijfel nu ofde chocolade niet wit uitslaat heb licht roze candy melts.