Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Kiwipitje schreef:O: smoothie van 200 gram magere kwark + 100 ml magere melk + 100 gram bramen
B: legday
T: shake van 28 gram whey perfection + 200 gram magere kwark + 100 ml magere melk + handje bevroren vruchten
L: met vriendin lunchen, enorme salade met biefstukpuntjes of iets van vis + cappucino
T: laatste stukje Oreo etc taart
D: kip gevuld met ricotta omwikkeld met bacon en hopelijk zoete aardappeltjes (even overleggen, broertje kookt)
T: niks meer in verband met de Oreo taart
En liters groene thee. Heb me gisteren vergrepen aan de droge witte
dressagelady schreef:Ik gebruik het na het sporten voor herstel van spieren en soms als tussendoortje. Dat van de koemelk weet ik niet..Met welke redenen gebruiken jullie whey? Ik heb het ook eens van mijn vriendje gekregen 'tegen de spierpijn' en vond het best lekker eigenlijk Ik doe 2x per week bodypump, 2x 60 baantjes zwemmen en 1x 30min hardlopen, zou dit voor mij een toevoeging zijn? (en een domme vraag misschien maar ik kan niet goed tegen koemelk, is whey dan een probleem? )
Anoniem schreef:O: 250g magere kwark met appel en havermout
T: -
L: kop gazpacho en stuk meergranenbrood met hummus
T: 2 handjes ongezouten gemengde noten
A: tomaat/mozzarella met stuk meergranenbrood, gebakken aardappels met ui en champignons
B: 45 min paardrijden (alleen stap), stalwerkzaamheden, 45 min wandelen
phormicola schreef:Als je niet allergisch bent voor koemelk en geen veganist bent, dan zou ik geen bewerkte plantaardige melkachtige producten kopen, Chantal. Veel mensen vergeten even dat het vele malen meer bewerkt is dan gepasturiseerde koemelk. Koop dan bio melk, veel gezonder
Mensen met en lactose intolerantie verdragen whey vaak wel, gewoon eens proberen als je geïnteresseerd bent!
ChantalSmook schreef:Hm trouwens heb ongezoete amandelmelk gekocht om te proeven met mn havermout. Begreep dat er over het gebruik soja melk alsnog uitlopende meningen zijn. Maar wat is dat prijzig zeg. Jullie nog tips waar goedkoop te halen of andere alternatieven voor lekkere gezonde vervangers?