Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Booooo schreef:Ik kom ook even meelezen.. Zit er ook aan te denken om er een aan te schaffen. Maar om hem alleen als frietpan te gebruiken vind ik hem te duur.
Hoe weten jullie bijv. op hoeveel graden en hoelang vlees erin moet?
BillyJean schreef:Ik ben heel blij met de bakplaat, kan je bijv. heerlijke pizza's maken (half turks brood met lekkere dingen) en je kan er een cakeblik of springvorm opzetten.
Leffroi schreef:grillplaat? Dat is weer wat anders dan dat mandje toch?
Verschrikkelijk vind ik wel, dat de bak en het mandje zó lastig schoon te houden is. En dan valt die bak met zijn anti- aanbaklaag nog wel mee vallen. Maar dat mandje, die krijg ik op geen enkele manier meer schoon, waardoor de keuken soms blauw staat van de rook... En dan ben ik echt goed aan het schrobben geweest en heb ik dat spul van... *naam kwijt* ook gebruikt, wat met de frituurpan echt súper werkte!
Denk dat ik binnenkort maar iets nieuws ga bestellen en dan die grillplaat? Werkt dat ook fijn met patat?
Zo, mijn nederlands is weer erg goed zie ik...
hobbyboerin schreef:Ik ga morgen een airfryer kopen en natuurlijk meteen uitproberen. Ik denk dat ik met brie gevulde kipfilet wil gaan maken iemand daar nog tips voor?
barrymuis schreef:Vandaag airbollen (met rozijnen en appel) gemaakt.
Zijn super gelukt.
Heb ze wel op de grilplaat gemaakt en niet in het mandje.
[ [url=m/cTyv3A.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/6xIEwA.jpg]Afbeelding[/url] ]
Courses schreef:Zijn er meer mensen met problemen met het mandje van de Airfryer? Mijn mandje klikt niet goed meer in de 'bak' vast. Super vervelend, ik ben echt heel bang dat die bak binnenkort op de grond kapot valt ... Valt zoiets onder de garantie?