Vegan biet bourguignon (recept van The Green Kitchen )
Yv_
Berichten: 19118
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Westland
Geplaatst: 10-09-20 18:21
Ahh huttenkase met verse stukjes ananas. Dat was echt mijn favo ontbijt .
Ellepel: Heel gemakkelijk! Flessenpompoen in de lengte doormidden snijden, zaden en draden eruit halen. Dan nog verder uithollen, maar die stukken in kleinere stukjes snijden en gebruiken. De uitgeholde pompoen bestrijk je aan beide kanten met olie (ik had peperolie, is wat pittig) en dan een half uurtje in de oven op 180 graden, met de schil naar boven op een rooster. Voor de vulling gebruik je gewoon wat je lekker vindt (ik had kipgehakt (ik eet nauwelijks normaal gehakt, maar daar zal het ook prima mee gaan), de stukken pompoen, courgette, ui en paprika met een klein beetje gembersiroop), dat bak je even aan tot het gaar is en dan vul je de pompoen ermee. Ik heb er toen nog buffelmozarellastukken tussen gedaan en dan nog 10-15 minuutjes in de oven die als het goed is nog 180 graden is. Beetje kruiden nog eroverheen en klaar.