Hello! Ik heb een pak bladerdeeg in de vriezer staan die ik graag op wil maken. Houdbaarheidsdatum is mei 2016. Kan ik dat nu nog eten? Heeft altijd in de vriezer gestaan en heeft geen schimmel.
Soms is ie dan bij de randen uitgedroogd en dat is niet lekker en niet meer in vorm te krijgen. Maar als je dat eraf snijdt kan t prima. Heb ik ook al vaker gedaan
mei 2016 wil vast nog wel. Ik had toevallig paar weken terug bladerdeeg nodig en had het niet meer in huis. Maar mijn super buurvrouw had nog een pakje uit 2014. Ach kan dat kapot gaan dachten we? haha ... uitgehaald maar dat werd hem niet meer rook heel muf en zag er vlekkerig uit.
Had heerlijke hapjes gemaakt. Binnenkant licht bestrijken met teriyaki-saus, groentemix erin, dubbelvouwen, buitenkant bestrijken met eigeel en klaar. Het was echt lekker!
Helaas al de hele ochtend met buikpijn op de wc Als iets bedorven is komt het er sneller uit volgens mij, dus of het van de bladerdeeg is, weet ik niet. Maar beroerd voel ik me wel
xPabloBokt
Berichten: 9400
Geregistreerd: 15-06-12
Woonplaats: Helmond
Geplaatst: 21-08-16 11:09
Bladerdeeg pas ik altijd mee op. Bedenk dat er boter tussen de laagjes zit. Melkproduct is toch wat risky om zo laat nog te eten.