Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
tweebelgen schreef:kohtje schreef:Maakt iemand wel eens zo'n gehaktbal met een ei in het midden?
Ja, heel regelmatig met tomatensaus en aardappelpuree.
Draai de balletjes eens in kruidenpaneermeel en dan bakken in de pan.
Als ze goed aangebakken zijn, laten sudderen in de tomatensaus.
Gewone gehaktballetjes: gemengd gekruid gehakt, een eitje, gewoon paneermeel, gesnipperde ajuin en mosterd.
XLeandrosX schreef:Ik vind het lekkerste gehaktballen uit de slow cooker. Ik braad de ballen even aan in de pan en gaan dan met een beetje water en een zakje uiensoep of ossenstaartsoep in de slowcooker, 4 uurtjes op low en smullen maar.
Sokje_6 schreef:Zou je ze na hst rollen kunnen invriezen? Of kan ik dan beter een beetje gehakt eruit halen en dan de rest in de vriezer laten? Voor in m'n eentje vind ik een pond gehakt vrij gortig