Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 1 van de 1 [ 16 berichten ]
|
|
Plaats een nieuw onderwerp |
Wat doen jullie onder de grill? |
---|
Ladybird | |
Hoihoi
Ik heb laatst een grillapparaat gekregen. Nu kan ik daar heel goed zelf hamburgers en tosti's onder maken en die zijn ook erg lekker Maar ik vroeg me af of mensen recepten of iets hebben van wat je nog meer onder zon apparaat kunt doen Wat doen jullie allemaal met de grill? |
Laatste bericht |
Geplaatst: 28-09-16 16:42 |
rapunzelx | |
Groenten!
|
Geplaatst: 28-09-16 16:50 |
01San | |
Kipfilet en zalm?
|
Geplaatst: 28-09-16 16:50 |
moyra | |
Saté
|
Geplaatst: 28-09-16 16:50 |
Flowery | |
Kipfilet
|
Geplaatst: 28-09-16 16:59 |
Faruba | |
Gourgette en aubergine in vingerdikke plakken snijden,beetje olijfolie,peper en zout er op en dan grillen tot je mooie bruine streepjes hebt aan 2 kanten. Lekker bij bv. een biefstukje die je op de grill klaar gemaakt hebt.
Je kunt eigenlijk zoveel groente en vlees grillen,ideaal. |
Geplaatst: 28-09-16 17:14 |
secricible | |
Ik gebruik dat ding echt als veredeld tostiapparaat verder gooi ik dingen die ik wil grillen altijd in de grillpan of op de barbecue. Kunnen jullie dan ook temperatuur afstellen op je grillapparaat?
|
Geplaatst: 28-09-16 18:12 |
8nnemiek | |
Panini broodjes
Gewoon van die afbakbroodjes, en die beleggen met groentes of kaas bv (ik hou erg van pesto met tomaat en ui of hummus met spinazie/tomaat bv) |
Geplaatst: 29-09-16 14:44 |
Jette | |
Panini's, maar ook vis (tonijn!), of een biefstuk. Maar groenten (courgette/aubergine) vind ik ook erg lekker. Eigenlijk gooi ik praktisch alles eronder wat ik graag niet in een vette pan wil bakken en nog een beetje rosé van binnen wil.
|
Geplaatst: 29-09-16 14:46 |
Ladybird | |
Ik ga volgnede week ergens toch eens biefstuk proberen
Afbakbroodjes is ook een goed plan! ik heb nog pesto |
Geplaatst: 29-09-16 17:06 |
Rebel_Jits | |
Bijna alles
Chipolata-worsten, kipspiesjes, tosti's en panini's, aubergine.. Pro-tip: doe er wat bakpapier onder/boven. Scheelt vetstof gebruiken EN je hoeft naderhand niets schoon te maken |
Geplaatst: 04-10-16 11:22 |
Scum | |
Is het een contactgril? Zoeen heb ik namelijk. En ik gebruik hem elke dag. Heb er al eentje versleten want dagelijks gebruik daar kunnen ze dan toch niet zo goed tegen (de bakplaten).
Zelfs een kleine die ik meeneem als ik op vakantie ga. Ik doe er meestal kipfilet, zalm, tilapila, kabeljauw, aardappelschijfjes op. Maar je kunt er ook tosti's in doen of groentes grillen. Heel soms een steak of varkenshaasje. Kan allemaal mooi zonder boter en smaakt heerlijk. En minder werk als in een pan. Ananas schijfjes of appelschijfjes kunnen er ook op. |
Geplaatst: 06-10-16 11:43 |
8nnemiek | |
Aardappelschijfjes, wat een goed idee Dat ga ik ook eens proberen!
|
Geplaatst: 06-10-16 11:52 |
Scum | |
Aardappelen moeten wel voorgekookt zijn. Alle schijfjes even dik (kan met een champignon snijder). Op de grilplaat, en dan paprikapoeder erop.
Klok op 10 minuten zetten en dan zijn ze precies goed En heerlijk met appelmoes. |
Geplaatst: 06-10-16 12:04 |
Ladybird | |
Scum schreef Aardappelen moeten wel voorgekookt zijn. Alle schijfjes even dik (kan met een champignon snijder). Op de grilplaat, en dan paprikapoeder erop. Klok op 10 minuten zetten en dan zijn ze precies goed En heerlijk met appelmoes. Maar doe je die gril dan ook dicht zegmaar? met aardappels? of gebruikje het echt als kookplaat zoals een gourmet zegmaar.. |
Geplaatst: 06-10-16 19:11 |
Scum | |
Het is een contactgrill, die moet wel dicht dan. En dan braadt het aan 2 kanten, dat is juist het fijne eraan. Je hoeft er niet bij te blijven om om te draaien.
Gisteren nog tilapia erop gehad, precies 4 minuten en alleen wat peper erop. Heerlijk |
Omhoog |
Geplaatst: 07-10-16 10:31 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 1 van de 1 [ 16 berichten ]
|
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |