Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 2 van de 2 [ 36 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1, 2 |
|
Plaats een nieuw onderwerp |
Tapas gerechtjes |
---|
fique | |
Klinkt goed allemaal! Wat ook lekker simpel is.. een augurk in een plakje cervelaat rollen.
|
Laatste bericht |
Geplaatst: 20-11-16 23:11 |
onne | |
Zalm bonbons gevuld met krab en mango.
Mini wraps met pittig gehakt. Champignons in bierbeslag. Kofta. Garnaal in whiskey roomsaus. Champignons in roomsaus. garnaal met courgette en bacon. Heb hier nog een lekker mengsel om bv champignons of bladerdeeg hapjes mee te vullen Paar champignons fijn gesneden. ongeveer 1 ons spek snippers. Bakje roonkaas. Flink wat verse spinazie . 1 teen knoflook. 1 sjalot klein gesneden. Zout - peper - paprika poeder. Spek sjalot ui en knoflook even aanbakken. meng de roomkaas met de spinazie en het geen wat je net gebakken heb. hier kan je heel veel mee vullen , dus bv champignons even in de oven en smullen maar. |
Geplaatst: 21-11-16 10:58 |
Booooo | |
Ohhh lekker! Ik kom mee lezen
|
Geplaatst: 05-12-16 16:09 |
Cowboy55 | |
Dadels met gebakken bacon en balsamico (of verdunde stroop)....
|
Geplaatst: 05-12-16 16:18 |
_classic | |
Ik volg! M'n vriend is gek op tapas, maar aangezien we straks op ons zelf gaan en dan niet meer echt uiteten gaan de eerste tijd, ga ik het zelf maar eens maken als verassing
|
Geplaatst: 05-12-16 16:30 |
HaKuNaMaTa | |
_classic schreef Ik volg! M'n vriend is gek op tapas, maar aangezien we straks op ons zelf gaan en dan niet meer echt uiteten gaan de eerste tijd, ga ik het zelf maar eens maken als verassing Zelf maken is net zo leuk denk ik? Althans dat vind ik dan haha! |
Geplaatst: 05-12-16 16:41 |
_classic | |
Ik denk ook dat het super leuk is! En natuurlijk als verassing voor m'n vriend, vind hij vast leuk!
|
Geplaatst: 05-12-16 17:54 |
laraxXxemma | |
Ik maak wel eens kaneelstengels
Niet zo heel moeilijk, 5 plakken bladerdeeg in reepjes snijden (4 a 5 per plak), dan 5 eetlepels suiker mengen met kaneel. 1 eetlepel ong, een beetje naar smaak dus tussendoor even proeven. De bladerdeeg reepjes besmeren met een beetje melk (water of eiwit kan ook), dan suiker erover heen strooien. Dan 10 a 15 minuten op 180 graden in de oven, en klaar! Simpel als wat |
Geplaatst: 05-12-16 18:08 |
Sunnda | |
Ik ga even volgen! Zoek ook nog wat.
De site van La Cubanita is een goeie, hebben hele lekkere gerechten! |
Geplaatst: 05-12-16 18:17 |
Lynn_Nikita | |
Croisantdeeg uitrollen en niet driehoekjes maken maar in vierkantjes laten
Dat besmeren met vulling naar keuze laatst had ik rode pesto pijnboompitjes zwarte olijf in stukjes en zon gedroogde tomaten in stukjes. Dat oprollen, 1 cm dikke plakjes snijden en plat neerleggen op een ovenplaat met bakpapier en in de oven voor 15 minuten |
Geplaatst: 05-12-16 18:28 |
xWouter | |
Ik weet niet of het al genoemd is maar vorig jaar heb ik gefrituurde risottoballetjes gemaakt met mozzarella in het midden maar ook spaanse gekruide gehaktballetjes, en dan zelf de tomatensaus er ook bij maken. Ging er goed in hier
|
Omhoog |
Geplaatst: 10-12-16 15:28 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 2 van de 2 [ 36 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1, 2 |
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |