Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
_Nancy schreef:Ohhhhhh sushi liefhebber/verslaafde meldt zich.
Vanwege zwangerschap mag ik niet alle sushi, maar damn wat ziet het er allemaal heerlijk uit!
Ik moet dit ook echt eens zelf gaan proberen te maken..
CrazyCat schreef:_Nancy schreef:Ohhhhhh sushi liefhebber/verslaafde meldt zich.
Vanwege zwangerschap mag ik niet alle sushi, maar damn wat ziet het er allemaal heerlijk uit!
Ik moet dit ook echt eens zelf gaan proberen te maken..
Is geloof ik volgens de laatste standaard ook alweer achterhaald. Maar er zijn echt genoeg alternatieven naast rauwe vis.
Resistance schreef:Voor de eerste keer heb ik het best wel goed gedaan, al zeg ik het zelf.
[ [url=m/1hGNzx.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/Ju83pn.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/bv0Iw2.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik heb de tonijn uiteindelijk wel gebakken omdat de structuur niet sushi achtig was. In kleine blokjes gewokt met veel chili, lente uitje en wat ketjap. Daarvan heb ik een spicy tuna rol van gemaakt met ook nog komkommer en wat citrusmayonaise erbij.
Verder had ik nog gewoon zalm-avocado, en ik heb er eentje na proberen te maken die ik afgelopen winter in Londen op heb:
Er ging zalm, komkommer, avocado en wat lente ui in plus een fijngesneden Jalapeño. Het is zo'n binnenstebuitenrol, en aan de buitenkant heb ik Panko bread crumbs gerold (deden ze daar ook), en het afgemaakt met wat citrusmayonaise erop. Heel lekker!
Resistance schreef:L_iek schreef:Ik zit dit vol verbazig te lezen/kijken. Wat een goede rollen maken jullie zeg! Bij mij is het altijd een grote ravage als ik zelf sushi maak ( de smaak is er niet minder om ).
Binnen is het toch donker.