Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
pradadaan schreef:Ja ik ben stiekem wel benieuwd, is dat nou echt lekker? Sushi met fruit?
Het lijkt mij zo'n gek idee. Als ik aan sushi denk denk ik aan de smaak van iets hartigs, en fruit vind ik al snel zoet
Iris82 schreef:borstnoot schreef:Bij de visboer moeten ze speciaal voor mij een ontzettend grote moot bestellen, die ik dus nooit op zou krijgen.
Ik zag laatst bij de AH ook een mootje tonijn liggen, deze was lang niet zo rood als de ''sushi variant'' (zal wel met het gedeelte van de tonijn te maken hebben).
Onze visboer heeft altijd tonijn en zalm in de vitrine liggen. Misschien een andere visboer proberen? Bij ons in de stad hebben ook alle viswinkels gewoon tonijn.
Ik ga ook echt geen supermarktzalm of tonijn gebruiken in de sushi.
borstnoot schreef:ellepel schreef:Ik doe tonijn uit een blikje! Beetje mayo en wasabi er door heen en klaar
Ja ik vind die rauwe tonijn echt het lekkerst. Maar hoe kom je er aan? Bij de visboer moeten ze speciaal voor mij een ontzettend grote moot bestellen, die ik dus nooit op zou krijgen.
Ik zag laatst bij de AH ook een mootje tonijn liggen, deze was lang niet zo rood als de ''sushi variant'' (zal wel met het gedeelte van de tonijn te maken hebben). Maar eerlijk gezegd vertrouw ik het niet echt om tonijn die god weet hoe lang in een plastic pakje heeft gezeten, rauw te eten.