Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Jotoma schreef:Ik slik geen omega bij als veganis etende.. is dat wel iets waar ik op moet letten?
Ik dacht er met b12 en spirulina wel te zijn.
Hebben we eigenlijk ook zwangere veganisten onder ons? Ik ben wel benieuwd of die het menu ook aanpassen.
Drunksheep schreef:Het allerlekkerste is toch wel het zelf maken van aïoli
Vandaag voor het eerst een vegan appeltaart gemaakt (die van de vegan challenge), en hij was zéér geslaagd. Mjam! Vriendinnetje vond hem net zo lekker als die van d'r moeder 'en dat terwijl 'ie vegan is!' zei ze door de haast alleen niet zo'n knappe appeltaart dit keer haha.
[ [url=m/15CaBD.jpg]Afbeelding[/url] ]
Sonja_vR schreef:Aioli is eigenlijk niets meer dan knoflook en olijfolie
Knoflook vijzelen (pasta substantie) en dan druppelsgewijs olie toevoegen
Echt heel heel langzaam
Zodra de aioli gowd Gemengd raakt kun je per theelepel gaan toevoegen
Net maar even gebruik gemaakt van de black friday aanbiedingen van Vmarkt(Thanks voor de tip )
Oa No muh melty, golden en pikant besteld
Vegan haloumi en vegan omelet mix
En nog wat andere zaken om uit te proberen
Ben benieuwd