Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
deksel schreef:Is het niet dat restaurant vernoemd naar een berg, ergens in Afrika? Lekker vaag hahaha maar ik weet de naam even niet. Het begon met een K volgens mij.
Magrathea schreef:deksel schreef:Is het niet dat restaurant vernoemd naar een berg, ergens in Afrika? Lekker vaag hahaha maar ik weet de naam even niet. Het begon met een K volgens mij.
Zou wel kunnen! Het is echt al een tijd geleden maar echt super lekker gegeten daar. Je kreeg ook een gigantisch bord waar je dan met zijn allen van kon eten. Oja en ze hadden allemaal heerlijke fruitige biertjes
8nnemiek schreef:Wat goed dat jullie meer vega(n) gaan eten!
Ik vind deze kaasvervanger nog steeds érg lekker om tosti's mee te maken
https://www.abcreatief.com/LEKKER/plant ... ddar-kaas/
Koud op 't vuistje is ie wat minder lekker, maar in een tosti smelt het en is het heerlijk hartig en toch fris. En helemaal van verse ingrediënten, dus erg gezond.
Voor de agar agar en de edelgist moet je bij Holland & Barrett zijn.
Caily schreef:https://nos.nl/artikel/2314011-veganist ... kbank.html
Weer een stapje vooruit
Ik ben zo blij met de mayolijn in een fles. Echt achterlijk hoe zoiets simpels een verademing kan zijn. Hilarisch ook om hem vervolgens over mijn broodje ei doen (van bevriende los lopende kippen).
Vanavond tagatelle met bospaddestoelen in saus met spinazie, dat blijft een van mijn favos om te maken.