Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
ClauH schreef:Ik ga dat schorseneren recept zeker een keer uitproberen, ik vind ze ook heerlijk.
Gisteren de gehaktbal van de vegetarische slager op. Ben er niet kapot van... De hamburger daarentegen .
Wat eten jullie bij stamppot? Waar ik bij rijst en wraps het vlees niet mis, vind ik stamppot een beetje kaal zonder iets ernaast....
brokjes schreef:Wij hebben fermenteerspullen van Dille en Kamille.
Vraagje, wat slikken de vegan's onder jullie precies bij een vitaminen en mineralen? Is bijvoorbeeld calcium bijslikken ook een must?
brokjes schreef:Vraagje, wat slikken de vegan's onder jullie precies bij een vitaminen en mineralen? Is bijvoorbeeld calcium bijslikken ook een must?
Noeps schreef:ClauH schreef:Ik ga dat schorseneren recept zeker een keer uitproberen, ik vind ze ook heerlijk.
Gisteren de gehaktbal van de vegetarische slager op. Ben er niet kapot van... De hamburger daarentegen .
Wat eten jullie bij stamppot? Waar ik bij rijst en wraps het vlees niet mis, vind ik stamppot een beetje kaal zonder iets ernaast....
Vegetarische balletjes (AH) of spekjes.
[ [url=m/9xnakr.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik heb gisteren een vegan “cheese”cake gebakken, maar dan was de vulling op basis van sojakwark, kokosyoghurt, suiker en custard. Lékker ! Naar recept uit ‘Taart ende Koeck’. Dat bakboek is echt aan te raden. Geen moeilijke ingrediënten, duidelijke recepten en wat ik er tot dusver uit heb geprobeerd is echt heel goed gelukt.
Noeps schreef:Ja de kwark van alpro (750g) en kokosyoghurt van AH of Abbot Kinneys (250g) . Verder 125g gesmolten plantaardige boter, 100g kristalsuiker, rasp en sap van een citroen, 85g custardpoeder en een theelepel bakpoeder. Alle ingrediënten behalve de boter mengen, dan familie maken (schep vh kwarkmengsel door de boter mengen) en dan de boter bij het kwarkmengsel. Uurtje op 160graden bakken en dan laten opstijven.