Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sheran schreef:Bij paardrijden zet ik steeds meer mijn vraagtekens, maar ben er wel achter gekomen dat dat vooral geldt voor de cultuur van de huidige wedstrijdsport. Ik ben vooral voor op een vriendelijke manier omgaan met paarden en ze niet op te sluiten. Ben geen zweeftype overigens en verder wel consequent, maar dat heeft in mijn ogen niets met een vriendelijke aanpak te maken.
Heeft iemand een idee voor eten dat je makkelijk in kan vriezen en dat je dan meteen een complete maaltijd hebt? Ik kom niet veel verder dan:
-stamppot
-curry
-pasta/lasagne
-soep
En dit eet ik nu dus al zo'n beetje een jaar lang dagelijks
Sonja_vR schreef:De “rauwe” burgers zijn allemaal wel goed te doen
Dus echt die rauw vlees uitziende dingen
Beyond is lekker, maar heeft wel een typisch bij/na smaakje
Die van garden gourmet heeft dat veel minder/niet
Maar jumbo en appie etc eigen merk hebben ook van dat soort burgers en vond ik ook lekker
Beyond is wel de duurste van het stel,
IsaCalixa schreef:Nogal wisselende meningen hier dus
Waarschijnlijk is het wel het lekkerst/minst chemisch etc. als je zelf een vegaburger maakt, maar ik heb me daar nog niet zo in verdiept van hoe en wat.
Sintara schreef:De zogenaamde biefstuck vond ik eigenlijk het beste qua hamburger. Zeker op een broodje met alles erop en eraan komt hij wel goed over.
Maar je kunt beter over op kipburger, die zijn veel 'echter' qua smaak dan alle hamburgers.
Alle vega hamburgers missen vet naar mijn mening