Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Jets schreef:Oke bedankt voor de tip, ik heb het nog nooit gemaakt! Je gebruikt heb dan vooral om mee te wokken denk ik? Gebruik je het wel eens in de pasta? Ik maakte vroeger vaak pasta met spekjes namelijk, maar ik weet niet of het daar een goede vervanger voor is
poes schreef:Mijn huisartspraktijk, zowel de oudere traditionele arts als de jonge vegetarische dokteres, vinden het helemaal top dat ik vega(n) ben. Ze zijn ook overtuigd dat ik dus automatisch mega gezond eet uit mijn bloedonderzoek bleek dat mijn cholesterol te hoog is en ze zeiden meteen: maar dat moet genetisch zijn bij jou, want je eet vegetarisch!
Goh
Noppert schreef:Ik val hier toch maar even binnen, ik heb het topic even snel doorgespit, maar mijn vraag is of er iemand ervaring heeft met koolhydraatarm eten als je vegetarisch bent en behalve vlees ook geen vis eet......
Hoe kom je bijvoorbeeld aan je eiwitten, zonder al te veel vet te eten etc. etc.