Welkom plutolover!
Vegetarisch eten is makkelijker dan het lijkt, je wordt steeds creatiever met koken. Ik ben ook ooit begonnen met simpelweg vlees vervangen door vleesvervangers, maar door veel uit te proberen en recepten op te zoeken is het steeds makkelijker om ook de vleesvervangers weg te laten. Zo vervang ik vlees in vleesgerechten vaak door paddestoelen, of door bonen. Oesterzwammen kun je bijvoorbeeld in reepjes uit elkaar trekken om er ‘pulled chicken’ van te maken.
Er zijn ook zat leuke kookboeken te vinden, ga bv eens bij de kringloopwinkel kijken.
Hoe meer je experimenteert, hoe leuker en lekkerder het wordt.
Gisteren heb ik bv een pasta ovenschotel zelf verzonnen en bereid; pastasaus over de pasta heen gieten en daar bechamelsaus overheen. Aftoppen met kaas, héérlijk.
In plaats van melk en kaas gebruik ik dan vaak sojamelk en edelgist.
Wie heeft de Unox worst al geproefd?
Ik ging vandaag naar de AH, en daar lag het hele rek nog vol, dus snel 4 worsten in mijn mandje.. totdat ik de prijs zag
[ [url=m/1M95bW.jpg]Afbeelding[/url] ]
Net zo snel weer drie worsten terug gelegd, maar gelukkig bleek bij het afrekenen toch dat ze een stuk goedkoper waren, rond de 2,80 met bonusvoordeel.
Dus ik heb meteen een berichtje gestuurd naar Unox en AH om te laten weten dat de tegenvallende verkoopcijfers waarschijnlijk niet aan de worst liggen