soesjes vullen, zoet maar anders

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
IrishDraught

Berichten: 5114
Geregistreerd: 02-01-13
Woonplaats: Brabant

soesjes vullen, zoet maar anders

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 20-12-16 17:10

Voor kerst wil ik een soesjes toren maken. Maar ik lust geen slagroom, de anderen wel.

Nu kan ik een deel van de soesjes met gele room/banketbakkers room vullen maar misschien zijn er nog wel meer leuke suggesties.

lovelucydan

Berichten: 2066
Geregistreerd: 10-10-06
Woonplaats: amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-16 17:11

Mascarpone met poedersuiker? Of toch hartig kan ook super lekker zijn

IrishDraught

Berichten: 5114
Geregistreerd: 02-01-13
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 20-12-16 17:13

lovelucydan schreef:
Mascarpone met poedersuiker? Of toch hartig kan ook super lekker zijn


Hartig en combinatie met zoet in 1 toren zie ik niet zitten. (kerst dessert)

petitparis

Berichten: 15988
Geregistreerd: 19-01-09
Woonplaats: Hulshout (Belgiƫ)

Re: soesjes vullen, zoet maar anders

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-16 17:16

chocomousse
vanille of chocolade pudding

egnie

Berichten: 2369
Geregistreerd: 26-03-05
Woonplaats: oet ut Oosten

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-16 17:16

Misschien met een bavarois?

Monster_tos

Berichten: 3823
Geregistreerd: 20-04-09
Woonplaats: Heerenveen

Re: soesjes vullen, zoet maar anders

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-16 17:20

In principe kun je een mousse maken van alles wat je lekker vindt :) Chocola, vanille, fruit smaken, of zelfs likeur smaken.

IrishDraught

Berichten: 5114
Geregistreerd: 02-01-13
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 20-12-16 17:21

Monster_tos schreef:
In principe kun je een mousse maken van alles wat je lekker vindt :) Chocola, vanille, fruit smaken, of zelfs likeur smaken.


Ga recepten zoeken :j

benangelique

Berichten: 15658
Geregistreerd: 06-09-04

Re: soesjes vullen, zoet maar anders

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-16 10:55

let er wel op dat je mousse niet te nat wordt..

Dani
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 14040
Geregistreerd: 26-12-08
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-16 11:08

Lust je ook geen slagroom met een smaakje?

IrishDraught

Berichten: 5114
Geregistreerd: 02-01-13
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 21-12-16 11:32

Dani schreef:
Lust je ook geen slagroom met een smaakje?


Zat al te denken om slagroom met advocaat te mengen en dan de soes in de choco de dompelen

Dani
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 14040
Geregistreerd: 26-12-08
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-16 11:34

Met cacaopoeder, siroop of likeur kan je slagroom ook een ander smaakje geven. Mengen met advocaat is vast ook lekker ja! Je kunt trouwens ook kokosslagroom maken van kokosmelk, misschien is dat ook wel lekker als vulling?

IrishDraught

Berichten: 5114
Geregistreerd: 02-01-13
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 21-12-16 11:40

Dani schreef:
Met cacaopoeder, siroop of likeur kan je slagroom ook een ander smaakje geven. Mengen met advocaat is vast ook lekker ja! Je kunt trouwens ook kokosslagroom maken van kokosmelk, misschien is dat ook wel lekker als vulling?


Oeh dat klinkt ook goed, ga morgen avond maar eens war proef bakken :Y)

Cabelona

Berichten: 1699
Geregistreerd: 29-10-08
Woonplaats: Vroomshoop

Re: soesjes vullen, zoet maar anders

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-16 11:49

Ik heb ze afgelopen zomer ook gemaakt en gevuld met witte chocolade frambozen mousse. Werd erg goed ontvangen.

Ik denk dat banketbakkersroom wat zwaar is. Zwitserse room is dan een luchtiger alternatief.