Ik zou in dit geval kiezen tussen 2 opties:
of je kiest er voor je vlees aan te bakken met bloem, spekreepjes en alles erbij en dan als je vocht toe gaat voegen de hele boel in de slowcooker kieperen met een stuk minder vocht (ik zou een goede scheut rode wijn toevoegen, dan de tomatenstukjes, eventueel een kleiner blikje en dan op gevoel bouillon toevoegen tot alles in een klein laagje vocht staat)
Of je kiept alles 's ochtends in de slowcooker, maar laat de bloem weg. Dus zonder iets aan te bakken oid. Ook dan weer: vocht flink beperken, net als in vorige voorbeeld. En dan als alles gaar is maïzena aanmaken met wat vocht, in de slowcooker erbij en nog even een kwartiertje op high laten doorpruttelen om te binden.
Qua tijd ben ik altijd heel makkelijk, ik zet hem gewoon 's ochtends aan op low en kom 's avonds thuis en heb eten dus hoe lang precies zou ik je niet durven zeggen.