Vorige week een pot chocoladepasta puur gekocht voor op brood. Kende dit merk niet, dus denk "laat ik t eens proberen". Normaal is pure pasta ook wel te eten, maar deze... is volgens mij extra puur ofzo. Zo sterk (bitter) van smaak, mij zelfs te sterk. Weggooien is ook zonde, dus misschien kan ik er nog iets mee bakken ofzo? Heb al wat gezocht met Google, maar nog niets gevonden. Alles was met Nutella en dat is dit dus echt niet...
Heeft 1 van jullie de gouden tip voor een lekker recept met deze pure pasta? Of een tip zodat ik ze wel op brood kan eten zonder dat mijn mond gelijk samentrekt van die sterke smaak?
Dani
Moderator Algemeen1 No drama, no glory!
Berichten: 14040
Geregistreerd: 26-12-08
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: 02-02-17 11:02
Ik zou die recepten met Nutella gebruiken en dan wat melk (en eventueel suiker) toevoegen, of wat melkchocolade er doorheen smelten. Of je koopt een pot gewone chocopasta en mengt ze door elkaar.