Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 18 van de 18 [ 433 berichten ]
Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Plaats een nieuw onderwerp

Let op giftige eieren in omloop

 
Profiel   

Omdat er regels overtreden worden. En ja als je heel veel van dat spul eet is het een gevaar, daarom mag het er niet inzitten.
Vergeet niet dat Nederland strengere eisen heeft dan de rest van ons 1 Europa.
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-17 15:15  
Profiel   

Stel je hebt een redelijk zwakke gezondheid, je bent oud of nog een heel jong kind en je eet elke dag iets wat met dergelijke eieren is gemaakt of soep met kip of noem maar en je lichaam lever en nieren dus kunnen dat niet aan....dan is het een gevaar voor de gezondheid.

We mogen met ons allen verwachten dat als we iets eten uit de supermarkt dat het buiten het feit dat het je dik maakt of te veel sukers bevat( dat weet je dus, want dat kun je lezen op het etiket) je er niet ziek van kan worden.....dat moet dan dus ook op het etiket staan, of een waarschuwing....en dat willen we niet met ons allen...

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-17 19:54  
Profiel   

Dan moet je wel heel zwak zijn, want blijkbaar gebeurt er pas iets als je 7 gram fipronil in je lichaam hebt, en daarvoor moet je 5000 eieren per dag eten. Dit is overigens met een week of 3 weer uit je lichaam verdwenen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-08-17 20:59  
Profiel   

Kinke schreef
Dan moet je wel heel zwak zijn, want blijkbaar gebeurt er pas iets als je 7 gram fipronil in je lichaam hebt, en daarvoor moet je 5000 eieren per dag eten. Dit is overigens met een week of 3 weer uit je lichaam verdwenen.

Heb je voor dat laatste niet een goedwerkende lever en nieren nodig?

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-17 06:00  
Profiel   

vast wel. Maar denk dat je dan wel meer problemen hebt dan alleen met fipronil

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-17 06:08  
Profiel   

En wie weet zijn er eieren in omloop geweest die meer fibronil hadden dan is gepubliceerd...in combinatie met medicijngebruik weet je ook niet wat de afbraak van het gif doet met de afbraak van restmedicijnen in je lever...wij willen allemaal natuurlijk eten, dwz dat je lichaam elke molecull op een normale manier kan verwerken en afbreken zomder schadelijke restprodukten te produceren...helaas doet chemische medicamenten dit wel en dat proberen we zo veel mogelijk in de hand te houden door voorschriften na te leven tijdens gebruik.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-17 08:54  
Profiel   

Indestal schreef
wij willen allemaal natuurlijk eten, dwz dat je lichaam elke molecull op een normale manier kan verwerken en afbreken zomder schadelijke restprodukten te produceren...
Sterkte daarmee. Dat gaat je niet lukken. Enig idee wat voor schadelijke restproducten ons lichaam zelf produceert? Zitten echt een hoop nare moleculen tussen. Moet je voor de gein eens nagaan wat er gebeurt bij de verwerking van zuurstof in onze cellen. Of wat er gebeurt wanneer je ethanol afbreekt.

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-17 09:05  
Profiel   

Helemaal met je eens, maar zijn nog altijd produkten die ontstaan door een natuurlijk verloop van onze stofwisseling en de leverpassage kan daar nog steeds wa mee....ga je overdrijven door ongezond te eten en te leven door je systeem in de war te gooien......hiervoor hebben we geen chemisch in elkaar gebouwde gifstoffen voor nodig die door de lever niet af te breken zijn omdat hij ze niet meer snapt.
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-08-17 09:09 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 18 van de 18 [ 433 berichten ]
Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen