Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73 |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 1 van de 1 [ 17 berichten ]
|
|
Plaats een nieuw onderwerp |
Help! Spinazietortellini |
---|
Lumi | |
Met mijn grote mond heb ik gezegd dat ik wel spinazietortellini ga maken, maar nu kan ik nergens een recept vinden
Het gaat om deze tortellini: https://www.ah.nl/producten/product/wi3 ... -e-ricotta Dus ook echt gemaakt van spinazie. Ik zoek een recept voor 4 personen, waarbij vlees apart kan worden klaargemaakt. Daarnaast is het voor kieskeurige eters, dus er zijn veel ingrediënten die niet gelust worden. Ik hoop dat jullie me kunnen redden |
Laatste bericht |
Geplaatst: 24-10-17 11:10 |
Roodvos | |
Als je even Googled vind je de wereld aan recepten hoe je tortellini zelf vers moet maken.
https://www.jamiemagazine.nl/recepten/z ... llini.html https://www.jamiemagazine.nl/Recepten/Pastadeeg.html Om het deeg de groene kleur te geven kun je ipv water het (ingekookte en afgekoelde) kooknat van spinazie gebruiken. Of misschien een beetje spinazie in de blender zo fijn maken dat het wel de groene kleur geeft maar niet meer als spinazie herkenbaar is. |
Geplaatst: 24-10-17 11:20 |
Ailill | |
Lienie_F schreef Met mijn grote mond heb ik gezegd dat ik wel spinazietortellini ga maken, maar nu kan ik nergens een recept vinden Ik heb oma in Italië een appje gestuurd, kan even duren maar vandaag heb je een authentiek Italiaans recept Het gaat om deze tortellini: https://www.ah.nl/producten/product/wi3 ... -e-ricotta Dus ook echt gemaakt van spinazie. Ik zoek een recept voor 4 personen, waarbij vlees apart kan worden klaargemaakt. Daarnaast is het voor kieskeurige eters, dus er zijn veel ingrediënten die niet gelust worden. Ik hoop dat jullie me kunnen redden |
Geplaatst: 24-10-17 11:21 |
xWouter | |
Er zijn best veel recepten te vinden !
Je kunt ook een spinazie pastadeeg recept pakken en niet perse de tortellini variant. Dus dat je de vulling en het vouwen van de tortellini van een andere site haalt. http://allrecipes.nl/recept/13982/verse ... azie-.aspx http://allrecipes.nl/recept/15070/pasta ... nazie.aspx https://www.ah.nl/allerhande/video/R-V2 ... asta-maken |
Geplaatst: 24-10-17 11:23 |
Lumi | |
Voor vers deeg ben ik echt niet handig genoeg met koken hoor
Maar bedankt voor de recepten tot nu |
Geplaatst: 24-10-17 11:25 |
Ailill | |
Lienie_F schreef Voor vers deeg ben ik echt niet handig genoeg met koken hoor Come on Lien, pasta deeg is echt niet moeilijk, zelfs ik kan het. Al is een goede machine wel handig Maar bedankt voor de recepten tot nu |
Geplaatst: 24-10-17 11:27 |
Anoniem | |
Lienie_F schreef Voor vers deeg ben ik echt niet handig genoeg met koken hoor Maar bedankt voor de recepten tot nu Als je vers deeg niet ziet zitten, wat is dan eindelijk je plan? Niet banketstaaf bedoelt trouwens . Uit je op maak ik op dat je vraagt om een recept van tortellini zelf te maken. Dan ontkom je toch niet aan vers deeg? Of bedoel je een recept met de tortellini van de foto? Moeilijk is vers deeg trouwens niet. Echt het proberen waard. |
Geplaatst: 24-10-17 11:29 |
xWouter | |
Lienie_F schreef Voor vers deeg ben ik echt niet handig genoeg met koken hoor Maar bedankt voor de recepten tot nu Ohh, je bedoelt puur de saus en dergelijke er omheen? |
Geplaatst: 24-10-17 11:29 |
Lumi | |
Haha ja ik bedoel inderdaad puur de saus en prut
Was misschien niet helemaal duidelijk, maar dat is al een uitdaging, laat staan verse pasta maken |
Geplaatst: 24-10-17 16:19 |
Drico | |
Bij zulk soort pasta neem ik vaak gewoon een pot saus (meestal dan ricotta) en klaar
|
Geplaatst: 24-10-17 16:23 |
Lumi | |
Kijk, zoiets simpels kan ik aan
Wij eten normaal altijd ketchup of tomatensaus erdoor, maar dat leek me nu niet zo lekker |
Geplaatst: 24-10-17 16:25 |
Urbanus | |
Zelf bechamelsausje maken en daar pasta doorheen mikken?
|
Geplaatst: 24-10-17 16:25 |
Drico | |
Je kan uiteraard nog kiezen om ook groenten (champignons, paprika, ui etc) en eventueel gehakt te gebruiken, maar voor moeilijke eters is misschien gewoon alleen een pot saus voldoende. Omdat je pasta al gevuld is hoeft er namelijk niet veel meer bij, kaas eroverheen raspen en je hebt een lekker gerecht
Wat ik persoonlijk ook erg lekker vind om te gebruiken als vlees zijn saucijsjes! Dus sneetje in de darm maken en het vlees eruit halen en dat bakken. |
Geplaatst: 24-10-17 16:30 |
Sanne_com | |
Wat bij spinazie ravioli erg lekker kan zijn is gewoon wat olie, uitje knoflook zout peper aanbakken en thats it.
Vleesje er bij en klaar, je hebt al spinazie als vulling (Al ik kaas altijd lekker ) |
Geplaatst: 24-10-17 16:40 |
Lumi | |
Wat een goede ideeën komen al langs
Ik ga eens even vragen of de anderen die sauzen lekker vinden |
Geplaatst: 24-10-17 17:13 |
Jennanne | |
Ailill schreef Lienie_F schreef Met mijn grote mond heb ik gezegd dat ik wel spinazietortellini ga maken, maar nu kan ik nergens een recept vinden Ik heb oma in Italië een appje gestuurd, kan even duren maar vandaag heb je een authentiek Italiaans recept Het gaat om deze tortellini: https://www.ah.nl/producten/product/wi3 ... -e-ricotta Dus ook echt gemaakt van spinazie. Ik zoek een recept voor 4 personen, waarbij vlees apart kan worden klaargemaakt. Daarnaast is het voor kieskeurige eters, dus er zijn veel ingrediënten die niet gelust worden. Ik hoop dat jullie me kunnen redden oehh die wil ik wel! |
Geplaatst: 24-10-17 17:14 |
Sanne_com | |
Jennanne schreef Ailill schreef Ik heb oma in Italië een appje gestuurd, kan even duren maar vandaag heb je een authentiek Italiaans recept oehh die wil ik wel! +1 |
Omhoog |
Geplaatst: 24-10-17 17:18 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 1 van de 1 [ 17 berichten ]
|
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |