Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 2 van de 2 [ 27 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1, 2 |
|
Plaats een nieuw onderwerp |
Ovengerechten |
---|
C_arola | |
bruintje123 schreef proudmama schreef Spinazieschotel ! 1 pak diepvries spinzaie met boursin Aardappelschijfjes Ui Kookroom Geraspte kaas, zout en peper. Giet een laagje kookroom op de bodem van de ovenschaal. Leg daarop de helft van de aardappelschijfjes Ontdooide spinazie er op met wat uiringen. Tweede laag aardappelschijfjes met wat zout en peper en geraspte kaas. Zonodig nog een klein beetje kookroom er over als je denkt dat het te droog is. Dan 40 min in de voorverwarmde oven van 200 gr. Vegatarische schotel . Klinkt lekker En voor de niet vegetariër met wat zalm erbij. Wij maken het soms met gerulde gehakt, eventuele spinazie er doorheen roeren en dan in de ovenschaal. |
Laatste bericht |
Geplaatst: 14-02-18 08:35 |
ArankaM | |
Oké ik ga even los, want ik ben gek op met de oven koken! Geeft een goede smaak en je kunt ondertussen de keuken opruimen :p
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... -en-salami https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... met-wortel https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... n-en-appel Salade caprese met pompoen - flespompoen in parten snijden - pompoen op de bakplaat in de oven op 180 graden Celsius. 2 el olijfolie eroverheen sprenkelen en zout en peper naar smaak - kerstomaatjes halveren -mozzerella in plakjes - als de pompoen 40 minuten in de oven heeft gestaan en al zacht wordt, dan de tomaten en mozzerella erover verdelen - wachten tot de mozzerella is gesmolten - balsamico erover sprenkelen en basilicum blaadjes De balsamico maakt het echt af |
Omhoog |
Geplaatst: 14-02-18 09:01 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 2 van de 2 [ 27 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1, 2 |
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |