Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
_Judith schreef:Kijk, dit zijn goede tips Fornuis is wel beschikbaar, maar vaak op de tijden dat ik wil koken is deze al bezet. Maar ik heb wel een oventje op mijn kamer dus vandaar ik recepten zoek die echt alleen in de oven te maken zijn
Bij lasagna denk ik altijd dat er gewoon gehakt in hoort, maar dat kan inderdaad ook vegetarisch gemaakt worden, had ik zelf nog niet eens aan gedacht
lor1_1984 schreef:De ovenpasta van Knorr is zonder eerst nog wat in de pan te moeten doen, kwestie van penne rigate (of andere pasta), hamreepjes (ik doe meestal spekreepjes), champignons, ui en evt broccoli oid gesneden in een ovenschaal doen, mix mengen met deel water en deel vloeibare blueband (ik doe slagroom, die boterzooi is baggervet) en dat in de ovenschaal gieten, strooikaas eroverheen strooien en in de (voorverwarmde) oven schuiven.
Er is ook een variant met zalm dacht ik.
marjan19 schreef:lor1_1984 schreef:De ovenpasta van Knorr is zonder eerst nog wat in de pan te moeten doen, kwestie van penne rigate (of andere pasta), hamreepjes (ik doe meestal spekreepjes), champignons, ui en evt broccoli oid gesneden in een ovenschaal doen, mix mengen met deel water en deel vloeibare blueband (ik doe slagroom, die boterzooi is baggervet) en dat in de ovenschaal gieten, strooikaas eroverheen strooien en in de (voorverwarmde) oven schuiven.
Er is ook een variant met zalm dacht ik.
Deze eten wij ook vaak. Het hoort ook niet met vloeibare blueband maar met kookroom, dat heet Blueband Finesse voor koken..
marjan19 schreef:lor1_1984 schreef:De ovenpasta van Knorr is zonder eerst nog wat in de pan te moeten doen, kwestie van penne rigate (of andere pasta), hamreepjes (ik doe meestal spekreepjes), champignons, ui en evt broccoli oid gesneden in een ovenschaal doen, mix mengen met deel water en deel vloeibare blueband (ik doe slagroom, die boterzooi is baggervet) en dat in de ovenschaal gieten, strooikaas eroverheen strooien en in de (voorverwarmde) oven schuiven.
Er is ook een variant met zalm dacht ik.
Deze eten wij ook vaak. Het hoort ook niet met vloeibare blueband maar met kookroom, dat heet Blueband Finesse voor koken..
proudmama schreef:Spinazieschotel !
1 pak diepvries spinzaie met boursin
Aardappelschijfjes
Ui
Kookroom
Geraspte kaas, zout en peper.
Giet een laagje kookroom op de bodem van de ovenschaal.
Leg daarop de helft van de aardappelschijfjes
Ontdooide spinazie er op met wat uiringen.
Tweede laag aardappelschijfjes met wat zout en peper en geraspte kaas.
Zonodig nog een klein beetje kookroom er over als je denkt dat het te droog is.
Dan 40 min in de voorverwarmde oven van 200 gr.
Vegatarische schotel .