Gewoon lekker zout, peper, knoflook en evt nog iets van chilikruiden als dit in dat potje zit met al die kruiden. Maar ik zou gewoon lekker doen wat jij lekker vind.
Peter, zout beetje knoflook erbij. Als je nog een citroentje hebt liggen is ook lekker bij witvis
rockwitch
Berichten: 11727
Geregistreerd: 16-08-07
Woonplaats: Oosterhout NB
Geplaatst: 03-04-18 15:48
paprika kan ook lekker zijn, ik zou er persoonlijk in ieder geval lekker knoflook op doen. En ik ben ook gek op Italiaanse kruiden.
Anoniem
Geplaatst: 03-04-18 15:53
Hoeft ook niet. Kruiden is puur op smaak. Natuurlijk past het een soms beter bij iets dan het ander, maar verder is het echt puur op je eigen smaak. Open de potjes en ruik er aan (voorzichtig met de peper ) en bedenk wat jij lekker vindt.
Desnoods snijd je de vis in meerdere stukjes en probeer je verschillende dingen, om je smaak meer te ontdekken.
Wat ik zelf zou doen met deze potjes is lekker veel peper en zout en dan de rest laten afhangen van wat er bij komt.... Als ik er pasta met tomaat en olie bij zou eten, dan gaat er wat italiaanse kruiden over. Als ik er spercibonen en aardappeltjes oid bij zou eten, dan vind ik kerrie weer lekkerder. Met paprikapoeder lijkt mij lekker bij gebakken aardappeltjes en een salade ofzo
kun je daar iets mee? Het is een kwestie van proberen, doen en proeven.
Dani
Moderator Algemeen1 No drama, no glory!
Berichten: 14040
Geregistreerd: 26-12-08
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: 03-04-18 15:56
Als je de kruiden mengt met wat olie heb je een marinade. Dan kan je proeven voordat je het op de vis smeert, mocht je erg twijfelen. Een combinatie van knoflookpoeder en mosterdzaad is ook lekker denk ik. Mocht je bloem/boter/melk in huis hebben (of iets als kookroom of creme fraiche) kan je er ook nog een mosterdsausje bij maken.
Of paneren met wat bloem en of paneermeel na eerst wat zout en peper. Of inpakken in aluminiumfolie en dan met verse knoflook, peterselie en citroen in de oven.
Vorige keer met citroen en in de oven gedaan. Wat was dat vies zeg, ik proefde alleen nog maar citroen (en de koriander volgens mij die erbij zat).
Gister met peper, zout, knoflook en Italiaanse kruiden gemarineerd. Vriend vond t erg lekker, ik vond t te veel knoflook. Maar dat is voor de volgende keer weer aan te passen