Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Sintara schreef:Ik doe altijd gepofte aardappels op de bbq en eet ze met crème fraiche/ bieslook saus. Soms maak ik ook ingewikkeldere gepofte aardappels met plakjes ui erop, of spekjes erin.. Zijn heel veel leuke recepten voor. Maiskolven vind ik ook altijd heel lekker. Verder: spare- ribs, lamskoteletjes, of zo´n echte flinke steak.. Yum.
Naast de bbq hebben we vaak nog aardappelsalade, brood met allerlei smeersels (incl. eigen gemaakte kruiden/knoflookboter), tomaatjes, komkommer en sla.
Ik en mijn broertje proberen minder vlees te eten en op deze manier lukt dat wel aardig, zonder het gevoel iets te kort te komen ofzoiets We eten tijdens een bbq wel een flinke portie vlees vergeleken met ons normale eten, maar niet meer zoals vroeger 6 stuks vlees per persoon per keer zeg maar.
Granoek schreef:Hoe doe je die aardappelen dan op de BBQ? Hoe lang? In zilverfolie?
s1993 schreef:Halloumi wil ik graag een keer proberen! Waar koop je dat?
Hier vandaag op de BBQ (ik eet zo min mogelijk vlees):
Stukje zalm
Maiskolf
Champignons (evt gevuld met iets van kaas)
Paprika
Courgette
Aardappel (in folie)
Ernaast:
Stokbrood
Rucola
Komkommer
Tomaat
Paprika
Feta
Olijfjes
Coleslaw
Boontjes (kort voorgekookt)
Kruidenboter & aioli
Normaal eet ik dan marshmallows als toetje maar nu was de BBQ al teveel afgekoeld