Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
StonedRomy schreef:Glutenvrije pannenkoeken ( gemaakt van gewone melk ) eet ik inderdaad ook geregeld. Fruit en groente uiteraard ook. Zelfde met een glutenvrije cracker en daarop avocado.
Probleem is gewoon dat ik eigenlijk geen koelkast mag gebruiken of producten uit de koelkast moet halen en deze tot minimaal 14 graden opwarmen/laten staan. Nu vallen dan alle dierlijke producten af en ook dingen als sla wordt dan al moeilijk ( en waterig )
Yoghurt ( plantaardig of niet ) kan ik helaas niet verdragen door de textuur. Heeft niets te maken met de producten die erin verwerkt zit, gewoon het slijm laagje wat het veroorzaakt.
Nu kan ik uiteraard ( ook op vakantie ) ontbijten met soep en wat glutenvrije crackers, maar ik wil zoveel mogelijk variatie erin houden.
De website die genoemd is ga ik zeker eens doorspitten. Voel me altijd zo'n zeur als ik weer kom met mijn ' ja maar, koeling.' Of ' ja... Maar * vul iets in * '
Wraps maak ik inderdaad ook geregeld zelfde met warme sushi.