Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Emmaa_ schreef:Ik heb jullie hulp nodig!
Ik krijg morgen eters en ben van plan als voorgerecht een simpele terrine met vijgencompote te maken. Nou loop ik alleen helemaal vast op het hoofdgerecht. Niet al te uitgebreid, niet al te veel werk in de keuken maar wel een beetje 'bijzonder'. Ik zat eerst aan eend te denken maar daarvoor zou ik naar de Makro of Sligro moeten en dat red ik niet meer morgen. De enige 'eisen' die eraan zitten is dat er geen champignon en geen koriander in mag zitten.
Ik ga echt van hot naar her. Ene moment denk ik dat het een goed idee is om een lekker stuk vlees te maken, andere moment denk ik toch aan pasta, wat niet eens zo goed past omdat de terrine Frans is. Misschien hier nog mensen met briljante ingevingen?
borstnoot schreef:lieveli schreef:Joon laat een hele kip altijd een nachtje zwemmen in zout water, nomnom.
Oeeeeh klinkt goed, hoe werkt dat dan precies?
Emmaa_ schreef:Daar heb ik ook al aan zitten denken inderdaad, al ben ik wel een beetje huiverig daarvoor om dezelfde rede als voor pasta. Bang dat het niet zo lekker bij elkaar past.. Maar misschien moet ik het gewoon doen.