kiki1976 schreef:Vandaag hadden we ei-pan-tosti
Vierkantte uit brood snijden.
Boter in de pan en laten smelten.
Buitenkant van het brood in de pan.
In het vierkantje doe je een ei.
Tomaat, salami, kaas en wat cajuinkruiden erop.
Vierkantje erop leggen en even aandrukken.
Bakken totdat de onderkant mooi knapperig bruin is, en dan omdraaien.
Een soort croque madame dus.
Ik huzarensalade opgeleukt met gekookt ei, tomaatjes en cocktail worstjes geserveerd met een ciabatta.
Gister uit eten en een schotel voor 2 personen besteld met tonijnsalade, gerookte zalm en carpaccio geserveerd met brood en een portie bitterballen.
Woensdag salade met zalm en tonijn en alweer brood.
(wel steeds ander soort brood, ik ben echt een broodmens)
Dinsdag bietjes met vlees
Maandag soep want ik was niet lekker.