Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Oscar schreef:He jakkes, dat vind ik ook niks hoor.
Mijn man vindt die nasi van de Chinees ook erg lekker (geen idee waarom ). Het ziet er altijd heel simpel uit (rijst, beetje prei, wat stukjes ei en ham) maar ze doen er volgens mij nog meer bij. Het voelt ook altijd wat vettig aan. Hebben jullie enig idee wat dat is en hoe ze de boel op (een soort van ) smaak brengen?
SusanH schreef:Oscar schreef:He jakkes, dat vind ik ook niks hoor.
Mijn man vindt die nasi van de Chinees ook erg lekker (geen idee waarom ). Het ziet er altijd heel simpel uit (rijst, beetje prei, wat stukjes ei en ham) maar ze doen er volgens mij nog meer bij. Het voelt ook altijd wat vettig aan. Hebben jullie enig idee wat dat is en hoe ze de boel op (een soort van ) smaak brengen?
Dat heb ik ook altijd al willen weten hoe ze dat bij de Chinees doen.
Zelf kruiden doe ik niet ik pak een zakje van Versteeghen
Dreamy schreef:Ze doen er ve-tsin in volgensmij, is een smaakversterker.