Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
verootjoo schreef:Je moet chocola au bain Marie smelten en niet in de magnetron. Dat gaat denk ik ook niet goed.
Maar dan kan je het wel over je cupcakes gieten en laten uitharden.
Verder kan je nog botercreme of glazuur of marsepein gebruiken voor de toppings.
julius_juut schreef:Met de magnetron op een lage stand kan je chocolade daar prima in smelten. Wel goed in de gaten houden, als het te heet wordt is het vies.
Het is inderdaad lekker! Je kan eventueel een beetje melk bij het bakje met chocolade in doen om het ietsjes zachter te maken wanneer het uitgehard is.
ViennaDj schreef:verootjoo schreef:Je moet chocola au bain Marie smelten en niet in de magnetron. Dat gaat denk ik ook niet goed.
Maar dan kan je het wel over je cupcakes gieten en laten uitharden.
Verder kan je nog botercreme of glazuur of marsepein gebruiken voor de toppings.
Die chocola is niet bij ons in de buurt te koop..