Vandaag heel stiekem toch weer een nieuwe smaak geopend (zelf chocomouse maken zonder zoetstof ia echt bleh. Geen zoetstof in huis, dus dan maar bolero erin). Dus ik heb de ananas opgengemaakt. Die is echt lekker zeg. Nu wel een stuk minder zoet dan eerst gemaakt aangezien ik vrijwel afgekickt ben van de suikers
Dat is zeker een goed idee. Ik heb ook ijsklontzakjes nog liggen. Ik kan natuurlijk eerst een siroop maken (een beetje aan de zoete kant) en dan inschenken en invriezen en dan kan ik een ijsklontje in een glas doen en dan water erbij.
De potjes mislukken hier. Poeder wordt een harde drab... Ik krijg her ook niet goed weg. Mss probeer ik eens wat cakerecepten maar anders geef ik het weg.
Anoniem
Geplaatst: 10-08-19 20:28
Duhelo schreef:
De potjes mislukken hier. Poeder wordt een harde drab... Ik krijg her ook niet goed weg. Mss probeer ik eens wat cakerecepten maar anders geef ik het weg.
Hier inderdaad ook! Laatste beetje doe ik water bij, dan schudden en wachten tot de korrels opgelost zijn en dan als normale siroop gebruiken.
Ik blijf het ook erg vies vinden helaas, de nasmaak. Moet de meeste smaken nog proberen, maar als de volgende ook die nasmaak hebben geef ik ze ook weg denk ik. Of ik ga eens proberen of het beter smaakt als waterijs ofzo
Ik vond de watermeloen eerst lekker, maar nu niet meer. Bij mij werden de siropen eerst harder (na een week of 4 denk ik) en laatst zag ik dat er vocht in zit. Die smaken heb ik weg gedaan. Ik drink het nu nauwelijks en dan pak ik wel een smaak die nog 'goed' is. Dan maar 1 of 2 potjes open.
Ik heb zo'n 66 smaken proefpakket. Tot nu toe vond ik alles wel prima tot erg lekker, alleen Almond heb ik weggegooid. Een soort slappe bitterkoekjes likeur