Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
lieflampje schreef:Iemand een idee voor een hoofdgerecht met pasta?
Mijn zoon mag 1 van de kerstdagen het menu samenstellen en hij is gek op pasta.
Zelf zat ik te denken aan Pappardelle aangezien we die zelf kunnen maken in combi met een romige saus ( zoonlief 2 vind tomaat niet lekker)
Verder als dit kom ik alleen niet . Het mag vegetarisch zijn. Vlees wordt hier toch niet echt gegeten (op frikandellen en hamburgers na maar dat vind ik niet heel kerstachtig. )
lieflampje schreef:Iemand een idee voor een hoofdgerecht met pasta?
Mijn zoon mag 1 van de kerstdagen het menu samenstellen en hij is gek op pasta.
Zelf zat ik te denken aan Pappardelle aangezien we die zelf kunnen maken in combi met een romige saus ( zoonlief 2 vind tomaat niet lekker)
Verder als dit kom ik alleen niet . Het mag vegetarisch zijn. Vlees wordt hier toch niet echt gegeten (op frikandellen en hamburgers na maar dat vind ik niet heel kerstachtig. )
LiannePuthzy schreef:Iemand een idee wat ik zou kunnen maken
Eisen:
- geen kaas
- geen varkensvlees of wild
- vis liever ook niet
- hartige taarten ect zullen hier bij sommigen kol niet in de smaak vallen
Vorig jaar hadden we biefstuk met patat en peperssaus, maar dat vind ik niet heel kerstig
LiannePuthzy schreef:Iemand een idee wat ik zou kunnen maken
Eisen:
- geen kaas
- geen varkensvlees of wild
- vis liever ook niet
- hartige taarten ect zullen hier bij sommigen kol niet in de smaak vallen
Vorig jaar hadden we biefstuk met patat en peperssaus, maar dat vind ik niet heel kerstig
Maddy_Paola schreef:LiannePuthzy schreef:Iemand een idee wat ik zou kunnen maken
Eisen:
- geen kaas
- geen varkensvlees of wild
- vis liever ook niet
- hartige taarten ect zullen hier bij sommigen kol niet in de smaak vallen
Vorig jaar hadden we biefstuk met patat en peperssaus, maar dat vind ik niet heel kerstig
Kruidenkaas wel? Gewoon de simpelste zeg maar de goedkope variant van boursin?
Als je kipfilets opensnijdt, vult met de kruidenkaas, en dan ontwikkelen met spek (okee das varken maar niet het hoofdgedeelte ) en dat op een bakplaat, ongeveer 45 minuten op 160° in de oven (hetelucht). Daarbij bijvoorbeeld pomme duchesse en erwten of boontjes?