Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
Astorga schreef:Bij een 21 dinner verzorgen familieleden het diner toch?
Eten al je gasten alles, of zijn er nog dingen waar we rekening mee moeten houden?
emr schreef:Wat leuk! Alvast veel plezier gewenst met je 21-diner. Zelf had ik als tussengerecht groene asperge plaattaart. Als hoofdgerecht hadden wij deze orzo: https://www.hellofresh.nl/recipes/orzo- ... 2152543372. Beide vielen erg goed in de smaak. Een vriendinnetje had bietencarpaccio als tussengerecht. Dit was ook erg lekker. Een andere vriendin had een soort tapas als hoofdgerecht. Allemaal kleine hapjes verdeelt op meerdere grote schalen. Dit was erg feestelijk.
x_ankieee schreef:Als hoofd kan je wellicht bavette doen (van de bbq of pan) met een salade en patatjes/gebakken aardappeltjes. De bavette garneren met peper en krullen parmezaanse kaas, voor de aardappeltjes wat truffelmayo. Als tussengerecht een sgroppino (Italiaans drankje, meestal na het hoofdgerecht als ‘opfrisser’). Een ander tussengerecht wat lekker is, is (pittige) wortelsoep of pompoensoep!
Escamilla schreef:x_ankieee schreef:Als hoofd kan je wellicht bavette doen (van de bbq of pan) met een salade en patatjes/gebakken aardappeltjes. De bavette garneren met peper en krullen parmezaanse kaas, voor de aardappeltjes wat truffelmayo. Als tussengerecht een sgroppino (Italiaans drankje, meestal na het hoofdgerecht als ‘opfrisser’). Een ander tussengerecht wat lekker is, is (pittige) wortelsoep of pompoensoep!
Dat klinkt erg lekker! Ik ga het even voorleggen aan m'n ouders. De sgroppino zou je dus doen tussen het hoofdgerecht en het dessert?