Melisssx schreef:Eindelijk iemand die ook Ananas op de bakplaat / gourmet doet Ik word altijd raar aangekeken als ik dat doe, maar het is zoo lekkerDat doen wij hier alle 6, heerlijk gewoon
Ja ik ook van kinds af aan en mijn eigen familie vindt het ook niet gek, anderen wel Kip goulash met rijst:
Melisssx schreef:Eindelijk iemand die ook Ananas op de bakplaat / gourmet doet Ik word altijd raar aangekeken als ik dat doe, maar het is zoo lekkerGoed idee (niet jouw idee maar quoten lukt niet )
Ik heb er dus nog nooit aan gedacht om ananas op de plaat te gooien maar dat is dus echt een topidee!Hij bleef wat te waterig maar het is vega carbonara met asperges, wel lekker
Watermeloen is ook erg lekker op bbq/grill. Hier salade voor t eerst geroosterde kikkererwten, best te doen. En nog wat pasta erbij.
Geinspireerd door de toast die hier voorbij kwam. Ik bedacht me dat ik ook nog zo’n ding had staan.Geroosterd meerzadenbrood met gerookte zalm, kruidenkaas, gekookte eitjes en dillesaus. En toetje
Jammie, lekker zalm op brood en in salade. Hier een simpele wrap met geitenkaas en een beetje tomatenpuree.
Melisssx schreef:Restje tomatenorzo met shoarma en tzatziki[ [url=m/PErnND.jpg]Afbeelding[/url] ]Is dat nou in Ommen Gaucho?Ja