Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
SusanH schreef:tones schreef:Ik heb nog niemand gehoord over krentjesbrij.
Het werd ook wel watergruwel genoemd.
Heerlijk!
Heerlijk? Ik krijg er spontaan weer braakneigingen van ik vond dat zo goor. Mijn oma at dat vaak.
En witvis uit de vriezer. Koolvisfilet met gekookte wortels..ik weet niet wat ik viezer vond de wortels of de droge smaakloze vis. Heb ook heel lang gedacht dat ik geen vis lustte daardoor. Vis lust ik wel wortels vind ik nog steeds niet te hachelen.
Boompje1985 schreef:SusanH schreef:
Heerlijk? Ik krijg er spontaan weer braakneigingen van ik vond dat zo goor. Mijn oma at dat vaak.
En witvis uit de vriezer. Koolvisfilet met gekookte wortels..ik weet niet wat ik viezer vond de wortels of de droge smaakloze vis. Heb ook heel lang gedacht dat ik geen vis lustte daardoor. Vis lust ik wel wortels vind ik nog steeds niet te hachelen.
Ja daar kom ik nu dus ook achter, ik lust wel degelijk vis maar door die ervaring en geuren van vroeger altijd gedacht dat ik vis niet lekker vond. Ben nog aan het experimenteren wat betreft vis, binnenkort ga ik toch eens een stukje zalm proberen! Dat vind mn vriend erg lekker en mn dochter ook. Nu ik nog
Gimme_Joy schreef:Shaggy09 schreef:Elleboogjes dat is gewoon macaroni toch? (generatiekloofje)
Ik vind smac echt zó vies. Het concept alleen al, ingeblikt vlees.
Ik gruwel er ook van. Maar. In de gebakken macaroni van mijn oma hoort het gewoon. Elleboogjes, hamblokjes, smac, uien, heel veel kerrie, maggi, ketchup en geraspte kaas. Afgelopen maandag nog bij mn moeder gegeten. Man wat een feest