Pistache is lekker heel erg lekker. Daar zijn we mee begonnen.
Ik twijfelde al aan de spelling. Ach ja
Groot, mwa ze zijn meer dan een ontbijtbord aan omvang en in hoogte ruim 10 cm. Burp
Ik kan gelukkig gluten gewoon eten. Kwa melk het gewone brood is melkvrij. De ovens voor brood en deze knoeperts is dezelfde. De vlaaien gaan in een andere oven. Ze gebruiken de restwarmte van het brood voor de garing s nachts.
En ik heb nog nooit problemen gehad van brood van een bakker. Mijn darmen doen hier heel braaf zonder protest hun werk
Eatshay
Berichten: 684
Geregistreerd: 18-08-17
Geplaatst: 22-09-21 20:30
Duhelo schreef:
In een luchtdichte trommel blijven die dingen weken goed.
Lekker hoor! En wat fijn dat je dit kan eten, want ik meen te hebben gelezen dat je een eiwit allergie hebt.
karuna
Drukke kabouter
Berichten: 37239
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is FrNl
Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-21 21:07
Die bevatten helaas melk en soja. Al eens naar geïnformeerd. In Nederland duwen ze er meest ook nog maismeel of aardappelzetmeel in. Of andere meuk. Noga kopen is ook zoiets. Hier kan het thuis niet. Of brood.
Ei mag ik goddank ook hebben. Geen kilos achter elkaar maar dit is mjam. een van de redenen dat ik er langer over doe ze op te krijgen
Wat hier ook nog meegaat is grote pakken steak hachee uit de vriezer. Gewoon puur rundvlees meer niet. en kleine verpakte savanne cakejes. En op de terugweg kan ik bij mijn papa nog een extra portie gevulde koeken meenemen.