Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
spottedponie schreef:Hier zouden we eigenlijk niks speciaals doen met de kerstdagen, maar inmiddels komt een goede vriend eten, dus nu toch maar aan t bedenken wat het menu wordt… In ieder geval stoofvlees van hert, daar moet dus nog iets bij qua gerechten om het kerst te maken, dus ideeen zijn welkom…
pien_2010 schreef:Mag ik jouw recept van Dulche de Leche cake ? Lijkt me heel erg lekker. Want wij gaan met oud en nieuw Italiaans eten en natuurlijk met Aperol Spritz erbij uit Venice
pien_2010 schreef:Margo wat zou lekker zijn als vervanger van cocus. Is dat een soort cocus melk? Want dan kan ik het met amandelen doen. Cocus is echt te vet voor mij en een no go.
Fijn je recept!
WillemYntJee schreef:Iemand nog een lekkere tip voor een vegan versie van de beef wellington?
Dachten zelf aan iets met spinazie en kaas.
WillemYntJee schreef:Iemand nog een lekkere tip voor een vegan versie van de beef wellington?
Dachten zelf aan iets met spinazie en kaas.
pien_2010 schreef:Margo wat zou lekker zijn als vervanger van cocus. Is dat een soort cocus melk? Want dan kan ik het met amandelen doen. Cocus is echt te vet voor mij en een no go.
Fijn je recept!