verootjoo schreef:Toktokmiauw schreef:Oef.. de parels van Lenor, ben ik het absoluut met je eens. Die gebruiken wij hier alleen in de stofzuiger, dan heeft het een soort luchtverfrisser effect. Zonder dat het super heftig ruikt.
Maar wat betreft de vegetarische dingen dat heeft vaak te maken dat mensen zoeken naar vleesvervangers. Nu er ook veel non-vegetariërs ze eten is het wel handig te weten waar het iets weg van heeft. Dit in verband met dat je weet wat je koopt voor je receptuur.
Als je vegetarische kip zoet/zuur gaat maken is het handig om een structuur te hebben wat je beetje gewend bent met gewone kip (voor de vleeseters onder ons).
Dus dat ze veel dingen aan het kopiëren zijn in een vegetarisch jasje snap ik dus wel.
Alleen het heeft mi dus totaal helemaal niks weg van hetgeen erop de verpakking staat Van de producten die ik tot nu toe geprobeerd heb. Bij de filet americain was het alleen de kleur en de vorm van het bakje wat erop lijkt, en bij de smeerworst idem dito. En bij die kipstukjes ook, het enige wat erop leek was de vorm, maar de structuur totaal niet. Ik denk juist dat vleeseters daarom juist afhaken op die dingen. Je kan het beter gewoon weglaten
Het was wel lekker, daar niet van, maar het is mi gewoon niet wat het erop staat Daar word ik door verward.
Mee eens hoor
Maar als je het idee loslaat dat de smaak en structuur hetzelfde zou moeten zijn, dan kun je soms best positief verrast worden.
In ons laatste too good to go pakket zat tomaat americain. Gewoon een lekker tomatensmeersel voor op een toastje, eigenlijk