Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
8nnemiek schreef:Ik ben inmiddels een paar keer in de keuken aan de slag geweest
Ik heb 6 porties nasi ingevroren. Bomvolle pan groente, volle pan rijst.. dat was nog even een uitdaging om de twee te mixen
[ [url=m/Sb5OEg.jpg]Afbeelding[/url] ]
En vandaag 8 porties lasagne gemaakt En meteen een grote schotel voor vandaag gemaakt van de restjes.
[ [url=m/jiXpnp.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/w4Iwkw.jpg]Afbeelding[/url] ]
De aluminium bakjes heb ik bij de Makro gehaald, die zijn erg fijn.
Het volgende op mijn lijstje is 'Kip' tandoori, met paddestoelen ipv kip.
Marjo schreef:Ik kom hier even om het hoekje kijken
Ik ga binnenkort het huis uit, en zal dan voor mezelf moeten gaan koken (yay ).
Ik vind koken niet leuk en heb er ook vaak geen zin in. Zeker niet na een dag werken
Daarom zit ik een beetje te kijken naar meal-preppen en eigenlijk ben ik op zoek naar een goed kookboek waar een beginnende niet-keukenprinses goed mee uit de voeten kan
Is er iemand die mij iets aan kan raden?
Ik ben wel meer van de internationale keuken. Hollandse stamppot is voor mij niet weggelegd
8nnemiek schreef:Waaw wat fijn om zo veel in je vriezer te hebben liggen
En wat een mazzel dat je de boerenkool en aardappelen goedkoop kon krijgen!
Ik had gisteren een van mijn eerder bereide lasagneschotels meegenomen voor ons weekendje weg. Normaal stoppen we vaak bij een Mc drek of Subway ofzo, nu hoefde ik ‘s avonds bij aankomst maar snel de schotel in de oven te zetten, en drie kwartier later waren we net klaar met uitpakken en konden we meteen eten. Dat is zo fijn En natuurlijk een stuk goedkoper en gezonder dan een afhaalmaaltijd.
8nnemiek schreef:Dat is een flinke hoeveelheid, en snel gedaan zeg, in twee uurtjes!
Heerlijk! En lekker goedkoop ook.