De eerste ziet er in ieder geval fantastisch uit, dus kom maar door met de jaloersmakende rest
Goede reis terug Jilletje! Goed afscheidsdiner
Beterschap Suliko en de vraag der vragen….was de soep weer net zo lekker?
De hf roerbak ziet er ook lekker uit!
Niet zo een hele gezonde dag hier Gisteren zat iedereen op kantoor tosti te eten terwijl ik aan mijn leftover soep zat. Vandaag werden het dus tosti’s voor lunch
En ik had al een hele tijd trek in patat en burger.
@DieL_Zor, ja echt ultiem comfortfood! Moest eigenlijk nog munt overheen, ik had alleen peterselie, dat had me nog lekkerder geleken. Ik gebruikte sojayoghurt, ging prima. Maar toen ik het Duitsland at was het van yoghurt van haar eigen kleinschalige koeienstal, daar kan natuurlijk weinig tegen op En misschien geen hele gezonde dag, wel een hele lekkere
gaucho
Berichten: 9537
Geregistreerd: 29-10-05
Geplaatst: 23-09-22 21:40
Oeh, yoghurt soep ga ik ook weer eens maken
Hoe meer foto's hoe beter
Ik heb ook erg lekker gegeten net.
Gravad lax:
Dorade met risotto, gegrilde groente en een geroosterde paprika saus
Mango pannacotta met framboos sorbet
tjakka123
Berichten: 484
Geregistreerd: 21-11-20
Geplaatst: 23-09-22 21:55
Nou komt ie dan haha!
Eerst wat algemene dingetjes bij andere restaurants. Pescadito frito en chopitos frito
Languado plancha
Mosselen
En toen in het één sterrenrestaurant ruim 10 gangen totaal. Ik had helaas geen wine pairing want auto.. maar wel 3 bijpassende glazen alsnog haha!
‘Groen’soep met churro van aardappel (snack)
Beginnende met 3 snacks + spoom + schuim. Schuim was van bier icm groenten en garnaal Spoom was een gerecht wat ze vroeger serveerden in een modern jasje; buitenkan rode worst, binnenkant een soort pate. De 3 andere dingen waren links onder locaal gevangen en gestoofde aal in pompoen glaze, midden oreo van pate en worst, rechts boven wagyu ‘ham’.
Iets van ceviche met passievrucht saus
Een courgette pasta met groene saus en pinda, daarover ingelegde rode tonijn
Coquille gelatine met pinda en zalm eitjes en gepofte zwarte rijst
Amandel knoflook room met paloma garnalen en gefrituurde garnaalkopjes
Paella met locaal gestoofde aal en bloemkool met citrus drips
Varkenswang
Rode tonijn (keelstuk) met knoflook room en amandel
Toetje 1 was huisgemaakte mandarijnijs met komkommer dressing en iets zuurs, tweede toetje was vooral chocola en zoute crackers! Het restaurant zit in Spanje en heet El Xato (in La Nucia)! Was echt prima prijs kwaliteit, in Nederland krijg je het er niet voor denk ik..
DideH
Berichten: 7010
Geregistreerd: 21-03-13
Geplaatst: 24-09-22 10:22
tjakka123 schreef:
Toetje 1 was huisgemaakte mandarijnijs met komkommer dressing en iets zuurs, tweede toetje was vooral chocola en zoute crackers! Het restaurant zit in Spanje en heet El Xato (in La Nucia)! Was echt prima prijs kwaliteit, in Nederland krijg je het er niet voor denk ik..