Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Ailill schreef:Waarschijnlijk staat de temperatuur van je oven te hoog (hierdoor garen ze sneller aan de buitenkant t.o.v. de binnenkant), of je bent te fanatiek geweest met mixen, dan ontstaat er over-mixing.
Siricj schreef:Graag gedaan.Ailill schreef:Waarschijnlijk staat de temperatuur van je oven te hoog (hierdoor garen ze sneller aan de buitenkant t.o.v. de binnenkant), of je bent te fanatiek geweest met mixen, dan ontstaat er over-mixing.
bedankt voor je antwoord. Ik denk dat het dan het overmixen is. Had mn eerste lading op 140 graden dat ging te hard. Deze lading op 120 graden dus denk dat het niet aan de temperatuur moet liggen.
Kyra013 schreef:Kan inderdaad van alles zijn. Alles komt inderdaad heel nauwkeurig zoals al meerdere keren aangegeven.
Ik vind dit een heel fijn recept. Lukt bij mij vrijwel altijd. Ook met andere smaken prima te maken. Laat je de pistache pasta eruit. Schelpjes blijven hetzelfde.
https://www.tartesyaya.be/voor-bij-de-k ... -macarons/
Hier een voorbeeld van mijn baksels.
[ [url=m/kn97BU.jpg]Afbeelding[/url] ]
Kyra013 schreef:Kan inderdaad van alles zijn. Alles komt inderdaad heel nauwkeurig zoals al meerdere keren aangegeven.
Ik vind dit een heel fijn recept. Lukt bij mij vrijwel altijd. Ook met andere smaken prima te maken. Laat je de pistache pasta eruit. Schelpjes blijven hetzelfde.
https://www.tartesyaya.be/voor-bij-de-k ... -macarons/
Hier een voorbeeld van mijn baksels.
[ [url=m/kn97BU.jpg]Afbeelding[/url] ]