Wat leuk ineens allemaal!
CxKenzo schreef:Wat leuk! Sorry ik ben echt een leek op dit gebied... Wij hebben een aardbeien kwekerij, maken jullie daar ook producten mee?
Jaa! Hier kan je zeker een hoop van maken. Ik ben in dit geval alleen een particulier met een bovenmatige interesse. Aarbeien wijn of mede is heerlijk!
DieL_Zor schreef:Ohh wat leuk dit! Heb geen ruimte hiervoor maar wie weet in de toekomst
Een vriendin van me heeft een paar jaren Zweedse glögg gemaakt, soort gluhwein. Daar heb ik het proces met veel plezier van gevolgd (en geproefd
)
Het is zeker iets waar grote spullen bij komen kijken maar vooral de hoogte in. Ook met 2 liter potten incl airlock kom je al ver mee. Is alleen heel veel tijd voor weinig product en geduld is al een issue hier Glögg ken ik dan weer helemaal niet. Na google klinkt het erg interessant!
________________________________________________________________
De gedroogde appel zit erin. Ik ben alleen een beetje zoekende hoelang ik het erin wil laten. Het is een omgeving van 15,44% alcohol maar weinig co2 meer over na bijna 2 maanden. Denk dat ik t een week erin laat zitten en dan weer overhevel. Schimmel in mn kerstwijn zou echt huilen zijn nu