Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
gonniee schreef:Wow mensen, wat enorm veel reacties al zo! Dank! Veel stof tot nadenken, maar volgens mij maakt (bijna) niemand de friet van verse piepers in de airfryer. Het kopen van friet speciaal voor de airfryer vind ik zelf wat minder aantrekkelijk, omdat daar al best wat extra ingrediënten aan toegevoegd zijn. Of denk ik dan verkeerd?
gonniee schreef:Wow mensen, wat enorm veel reacties al zo! Dank! Veel stof tot nadenken, maar volgens mij maakt (bijna) niemand de friet van verse piepers in de airfryer. Het kopen van friet speciaal voor de airfryer vind ik zelf wat minder aantrekkelijk, omdat daar al best wat extra ingrediënten aan toegevoegd zijn. Of denk ik dan verkeerd?
gonniee schreef:Wow mensen, wat enorm veel reacties al zo! Dank! Veel stof tot nadenken, maar volgens mij maakt (bijna) niemand de friet van verse piepers in de airfryer. Het kopen van friet speciaal voor de airfryer vind ik zelf wat minder aantrekkelijk, omdat daar al best wat extra ingrediënten aan toegevoegd zijn. Of denk ik dan verkeerd?
PSvanLot schreef:gonniee schreef:Wow mensen, wat enorm veel reacties al zo! Dank! Veel stof tot nadenken, maar volgens mij maakt (bijna) niemand de friet van verse piepers in de airfryer. Het kopen van friet speciaal voor de airfryer vind ik zelf wat minder aantrekkelijk, omdat daar al best wat extra ingrediënten aan toegevoegd zijn. Of denk ik dan verkeerd?
Wij wel, altijd verse friet.
Maar eerlijk is eerlijk. Wil je gewoon een heel lekker frietje eten... Dan moet ie gewoon uit de frietpan komen en dan het liefste ook nog gewoon van de friettent haha
Loretta schreef:Daar heb je inderdaad wel gelijk aan. Maar is de smaak dan ook wel een beetje de moeite waard.
Loretta schreef:Boras schreef:Ik heb de airfryer hype daarom nooit begrepen en ben er niet door gegrepen.
Iets minder ongezond dan frituur. Maar echt gezond zijn snacks niet
Roosch schreef:Op welke temperatuur doe jij ze dan en hoe doe je dat precies met voorbakken? Ik ben nieuwsgierig!
Roosch schreef:Ik ga je tactiek eens uitproberen! Eerst vooraf koken?
PSvanLot schreef:gonniee schreef:Wow mensen, wat enorm veel reacties al zo! Dank! Veel stof tot nadenken, maar volgens mij maakt (bijna) niemand de friet van verse piepers in de airfryer. Het kopen van friet speciaal voor de airfryer vind ik zelf wat minder aantrekkelijk, omdat daar al best wat extra ingrediënten aan toegevoegd zijn. Of denk ik dan verkeerd?
Wij wel, altijd verse friet.
Maar eerlijk is eerlijk. Wil je gewoon een heel lekker frietje eten... Dan moet ie gewoon uit de frietpan komen en dan het liefste ook nog gewoon van de friettent haha
BeFunny schreef:Roosch schreef:Ik ga je tactiek eens uitproberen! Eerst vooraf koken?
Nee niet voorkoken. Wel zorgen dat ze goed gewassen zijn. Ik doe ze in een kom of pan met koud water 15-30 min en spoel de dan nog goed af.
Ik doe altijd voor ik ze afbak even wat kruiden erbij. Bijv paprika en kerrie dan heb je lekkere kruidenfrietjes heerlijk.
BrankaZ schreef:Loretta schreef:
Iets minder ongezond dan frituur. Maar echt gezond zijn snacks niet
Ik vind het prettig om niet om de zoveel tijd het oude frituurvet te moeten verversen en het oude vet weg te moeten brengen. Verder zet ik onze airfryer rustig in de keuken, een gewone frituurpan liever niet. Stinkt veel meer.