Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
loveslimpie schreef:Er zijn inderdaad veel verschillende varianten. De merengue zijn altijd wel lekker, maar dat is rauw eiwit.
Het recept van Lauras bakery werkt erg goed wat mij betreft, de smaak is goed, niet korrelig en niet mierzoet. Mijn anti-botercreme familie eet deze met veel smaak op.
MarliesV schreef:Zeef je de bloem wel voor je hem in de melk doet?
Misschien in delen toevoegen en doormengen voor het verwarmen?
xPabloBokt schreef:Klinkt voor mij ook gewoon een beetje alsof het geschift is. Misschien proberen langzamer te kloppen zodat het meer tijd heeft om met elkaar te binden.
Kinke schreef:ik vind 'gewone' botercreme niet te hachelen
Ik maakte het altijd met Swiss merengue
Meer werk maar zoveel lekkerder
ik pb je even een recept
maria500 schreef:Het Laura's Bakery lijkt/is Ermine Buttercream.
In dit filmpje worden de verschillende botercremes goed uitgelegd! Volgens mij staat er ergens ook een recept op haar kanaal. Elke variant botercreme is ook anders. De ene is zoeter dan de ander, de ander smeert beter en is steviger etc. Ze heeft ook een filmpje erop staan waar ze alle verschillen laat zien. Dat ze aangeeft welke botercreme steviger is en etc.
https://youtube.com/shorts/FLDz1ed4UF0?feature=share
AyDeeDee schreef:maria500 schreef:Het Laura's Bakery lijkt/is Ermine Buttercream.
In dit filmpje worden de verschillende botercremes goed uitgelegd! Volgens mij staat er ergens ook een recept op haar kanaal. Elke variant botercreme is ook anders. De ene is zoeter dan de ander, de ander smeert beter en is steviger etc. Ze heeft ook een filmpje erop staan waar ze alle verschillen laat zien. Dat ze aangeeft welke botercreme steviger is en etc.
https://youtube.com/shorts/FLDz1ed4UF0?feature=share
Oh top, interessant. Dankjewel!
Appeltje_1 schreef:Het is natuurlijk geen echte botercreme, maar ik gebruik Italiaanse Meringue (https://www.laurasbakery.nl/italiaans-schuim/). Ideaal, want door de hete siroop die je toevoegt kan je het gewoon eten (staat er ).
En als ik wat over heb maak ik er schuimpjes van, is iedereen hier dol op