Erg lekker, maar mag nog wel wat zoeter. Heb een nieuwe gemaakt maar daar wat slagroom en agavesiroop bij gedaan. Ben benieuwd hoe anders die is en wat lekkerder is
Laatst bijgewerkt door Nientsje op 21-06-23 09:10, in het totaal 1 keer bewerkt
Hahaha dan kan je de handjes schudden met mijn vader. Dat is zijn lievelingsijs
ElfBeau_067
Berichten: 2010
Geregistreerd: 03-11-22
Geplaatst: 21-06-23 19:11
Nientsje schreef:
Hahaha dan kan je de handjes schudden met mijn vader. Dat is zijn lievelingsijs
Dan maak ik wel wat extra’s
Nientsje
Berichten: 5250
Geregistreerd: 16-02-08
Woonplaats: Friesland
Geplaatst door de TopicStarter: 21-06-23 20:39
ElfBeau_067 schreef:
Nientsje schreef:
Hahaha dan kan je de handjes schudden met mijn vader. Dat is zijn lievelingsijs
Dan maak ik wel wat extra’s
Haha dat zal hij niet erg vinden
Binoche
Berichten: 537
Geregistreerd: 15-08-08
Woonplaats: België
Geplaatst: 23-06-23 20:04
Als chocolade ijs smart protein chocolade smaak zowel met alpro mild & creamy yoghurt als met halfvolle melk geprobeerd. Met halfvolle melk smaakte best. Mooie structuur. Halve pot gemaakt.
De blauwe bessen ook geprobeerd met melk, maar dat was dan wel veel lekkerder met de mild & creamy yoghurt.
Nientsje
Berichten: 5250
Geregistreerd: 16-02-08
Woonplaats: Friesland
Geplaatst door de TopicStarter: 24-06-23 16:15
Lekker Binoche!
Een heerlijk bosvruchten Proteïne ijsje met een beetje slagroom
secricible
Berichten: 25709
Geregistreerd: 07-07-04
Woonplaats: Maasbommel
Geplaatst: 25-06-23 18:57
Ik heb er net 4 potten bij gekocht. Het is hier echt een giga succes. De kwark/aardbei en chocolademelk staan hier standaard in de vriezer. De derde is experimenteel. Ik wil er sowieso nog kwark/banaan bij hebben voor standaard en wat meer dingen testen. Bog feen ruimte gehaf voor vla-test. Mijn aalbessen zijn ook bijna klaar voor oogst. Vanilleijs met aalbessen
Hier is de oplossing idd wat vocht toevoegen en dan een respin. Ik gebruik een borrelglaasje en heb deze dan 1/2-2/3 vol. Wat heb je er in gedaan? En weet je hoe koud je vriezer staat?
Babootje
Berichten: 26434
Geregistreerd: 25-06-05
Geplaatst: 04-07-23 15:09
secricible schreef:
Hier is de oplossing idd wat vocht toevoegen en dan een respin. Ik gebruik een borrelglaasje en heb deze dan 1/2-2/3 vol. Wat heb je er in gedaan? En weet je hoe koud je vriezer staat?