Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
josien_m_ schreef:Wat houdt de "producent", de bij dus, er van over? Alleen suikerwater voor de winter of ook een deel hun eigen honing? Dat zou ik belangrijk vinden bij het kopen.
Mars schreef:Vind je het zelf ook redelijk wat men hier aangeeft? Het valt mij mee dat de meesten tussen 8-10 euro prima vinden om te betalen.
josien_m_ schreef:Wat houdt de "producent", de bij dus, er van over? Alleen suikerwater voor de winter of ook een deel hun eigen honing? Dat zou ik belangrijk vinden bij het kopen.
Spaansepony schreef:Wij zijn niet zulke honing eters. En heb ook eerlijk gezegd nog nooit honing geproefd van een imker om mee te vergelijken vanuit een supermarkt. Dus een imker zal vast lekkerder zijn
In de supermarkt pak ik altijd de goedkoopste in een knijpflesje en bedenk ik mij altijd dat ik het duur vind. Ik heb dus 5 euro aangeklikt, sorry TS
Kairos schreef:Wij zijn niet zulke grote honingeters, dus het is echt afhankelijk van de houdbaarheid wat ik er voor zou betalen. Voor een kleiner potje (250 gram) zou ik wel zo’n 4 euro over hebben, vooral met de gedachtengang dat ik dan niet hoef weg te gooien.
cissy schreef:Een vraag aan de imkers hier in hoeverre kan St Jacobs Kruiskruid in honing voorkomen en is dat niet gevaarlijk? Dat vroeg ik me laatst eens af.