Vulling voor bitterballen

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
lailapri

Berichten: 22122
Geregistreerd: 09-05-03
Woonplaats: Heerhugowaard

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-23 19:29

misschien 3 soorten smaaksensatie? Zoet als met bieten, hartig mozarella spinazie en en een die licht pittig of nootachtig is zoals de tamme kastanjes? Zijn alle 3 ook mooi aan te kleden met elk eigen kleur.

Ir111

Berichten: 11960
Geregistreerd: 06-04-04
Woonplaats: home is where the heart is...

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-23 20:27

Mjetterd schreef:
De bitterballen zijn gemaakt, mijn keuken is ontploft :')

Het volgende is het geworden:
* Oesterzwammen met knoflook
* Oude kaas, prei en mosterd
* Chorizo en gorgonzola (en ik had nog bosui voor erbij, maar die ben ik vergeten er in te doen)

Oh wat leuk! Ik ben heel benieuwd hoe de smaak was. :Y)

Coco4life
Berichten: 1217
Geregistreerd: 03-11-22
Woonplaats: Naast de buurman

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-23 20:29

Aahhh lekker Mjetterd, de gasten zullen vast blij zijn!

secricible

Berichten: 25696
Geregistreerd: 07-07-04
Woonplaats: Maasbommel

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-23 21:47

turtlelito schreef:
Stille meelezer hier: wat leuk dat je je keus gemaakt hebt.
Geniet ervan!

En we zien hier natuurlijk graag het 'hit or miss' verslag :j .

@Secricible: waren daar nog toppers bij? O:)


Pulled pork was een topper. Een flink stuk pulled pork in de slowcooker bereiden.
Als vloeistof in de salpicon het bereidingssap uit de slowcooker, wat hotsauce en uiteraard het vlees er doorheen. Nog vaak opnieuw gemaakt daarna.

ievie

Berichten: 2197
Geregistreerd: 17-03-11
Woonplaats: het Laaaaaaaand van Maas en Waal

Re: Vulling voor bitterballen

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-23 22:30

Klinkt goed! Ben benieuwd hoe ze ontvangen worden.