1 kook de witlof een kwartier a twintig minuten 2 laat de witlof uitlekken in een vergiet 3 pak een stronk witlof en snij die in van bovenaf 4 doe er boursin in 5 wikkel er een plak kaas om en daarover een plak ham 6 leg in een ovenschaal. doe dit met alle stronken 7 als je alles in de ovenschaal heb liggen maak je de saus en die doe je erover in de ovenschaal. zet het een kwartier/ 20 minuten in de oven. oh ja doe wel even eerst de geraspte kaas erop!
ik doe hetaltijd de laatste minuten onder de grill.
zalig lekker! wij doen er altijd een lekker stukje vlees bij en aardappelpuree!
gewoon die zachte! ja het is niet een nieuw recept ofzo ja! aardappelpuree maak ik trouwens ook zelf. doe is door je eigengemaakte aardappelpuree veel geraspte (oude) kaas en een flinke klodder boursin mmm overheerlijk!
Wij doen altijd in een ovenschaal. Witlof koken en uit laten lekken, en dan in een plakje ham rollen. Vervolgens veel kaassaus er over heen en dan aardappelpuree, daarop een paar klontjes boter en paneermeel.