Wij hadden van het weekend varkenshaas met champignonsaus, en daarachterop dat pakje saus stond een verrukkelijk gerecht.
Men neme: voor 4 personen:
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels. ( knorr, honig ??)
1 zakje champignonsaus
800 gram andijvie
gehakt 500 gram ofzo
een ui
Doe in een wok een klontje margarine en wok hierin de andijvie 4-5 minuten
Doe het vervolgens in de ovenschaal
Doe weer iets margarine in de pan en bak hierin de ui en het gehakt. Maak ondertussen de champignonsaus klaar en voeg het toe aan het gehakt en ui.
Gooi dat vervolgens over de andijvie die al in de ovenschaal zit, en doe daarover de aardappelpuree.
Doe het vervolgens 20-30 minuten in een voorverwarmde oven van 220 gr.
Het is heerlijk!
De aardappelpuree voor ovenschotels maak je koud klaar dus daarom staat dat niet bij het bovenste!
Zeker het proberen waard!