snij de uien en paprika's en champignons, en bak dit in een pan
bak in een andere pan het gehakt rul, en doe dit in de pan met de gebakken uien enz...
als je alles lekker in 1 pan heb, doe je de knoflook erin ( of dat doe je al bij het groenten bakken, maar ik had een potje gehakte knoflook van conimex dus dat hoefde niet mee gebakken te worden! ) doe vervolgens de tomatenpuree erin en doe er wat water bij en roer goed door. doe dan lekker kruiden erin, zoals cayennepeper paprikapoeder en zout.
doe de bruinebonen erbij en laat een uurtje staan.
hier staat het nu op!! mmm
oja ik deed er een beetje chillisaus doorheen van calve uit een flesje....
ik ben ook zo gek op chili con carne. vooral als het lekker pittig is gemaakt. mijn oma deed er ooit ook witte bonen en doperwtjes bij en dat was ook erg lekker, maar ik heb liever de originele. lekker met uitgebakken spekjes of met sla. mijn vriend eet het liefst macaroni erbij.
Mijn moeder maakt het altijd anders. Of ja, anders, met minder ingrediënten. Wij doen het alleen met half om half gehakt, uien, paprika's, tomaten, paar laurierblaadjes, chilisaus (van Calvé), bruine bonen en een heel klein beetje zout .